Lalla Rookh netwerkbijeenkomst – Hindi Cinema Classics

Kom zondag 7 oktober naar de Lalla Rookh netwerkbijeenkomst in combinatie met het concert Hindi Cinema Classics in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

Lalla Rookh houdt zich al jaren bezig met onderzoek naar het cultureel erfgoed van de Hindoestaanse gemeenschap. Als gemeenschap kun je ook een steentje bijdragen aan het zichtbaar maken van ons werk door te participeren. We nodigen je uit om kennis te maken met ons werk onder het genot van een hapje en een drankje. Er is volop gelegenheid is voor netwerken. Ook komen de artiesten van die middag, Navin Kundra en Vasuda Sharma, persoonlijk kennismaken. Speciale gast die middag is de Haagse wethouder Kavita Parbhudayal.

Na de bijeenkomst kun je genieten van het bijzondere concert Hindi Cinema Classics. Kaartje kost Euro 75,- per persoon, inclusief een mooie VIP-plaats en je steunt daarmee het werk van Lalla Rookh. Meld je aan via vip@lallarookh.nl. of bestel je kaarten meteen hier.

Programma:
13.00 – 13.30 : inloop
13.30 – 14.30 : projecten en onderzoek Lalla Rookh
14.30- 15.15: meet & greet Vasuda Sharma en Navin Kundra.
15.30: start Concert Hindi Cinema Classics

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met DesiYup, die voor de derde keer het succesvolle Hindi Cinema Classics organiseert.

Vorig artikelBaithak Gána dans & Bollywood mode in Sárnami ke Rát 2018
Volgend artikelHerdruk boeken prof. Chan Choenni