Kom genieten op het Milan Summer Festival 2019 met o.a. Sko The Manager (van Deng Boy) en dokter Parnobe Oemrawsingh over lekker eten en toch gezond blijven. Koop je kaarten via www.myticketz.nl/tickets/lallarookhticket/ en steun daarmee het onderzoek naar ons erfgoed door Lalla Rookh.

Lalla Rookh ondersteunt het Gezondheidsplein op het
MILAN SUMMER FESTIVAL 2019
2 • 3 • 4 • Augustus 2019 – Zuiderpark Den Haag

Koop je kaarten voor het MILAN SUMMER FESTIVAL via
www.myticketz.nl/tickets/lallarookhticket/
en ondersteun daarmee het onderzoek van Lalla Rookh naar het Surinaams Hindostaanse erfgoed.

Op de website van de Milanorganisatie kosten kaarten in de voorverkoop € 5,-. Aan de poort zijn ze duurder. Via Lalla Rookh kosten de kaarten ook € 5,- per stuk, maar € 1,- hiervan gaat naar onderzoek en projecten van Lalla Rookh. Je steunt dus het werk van Lalla Rookh als u kaartjes bestelt via www.myticketz.nl/tickets/lallarookhticket/
Ga naar de website van Lalla Rookh en lees meer over ons werk voor het behoud van ons erfgoed. Je kunt kaarten via bovenstaande link bestellen tot en met donderdag 1 augustus a.s.

Wil je het werk van Lalla Rookh steunen zonder kaarten te kopen, dan kan dat via de donatie knop boven in de menubalk van deze site.

Kom en geniet van het Milan Summer Festival en bezoek het Gezondheidsplein op zaterdag 3 en zondag 4 augustus, waar Sko The Manger (bekend van Deng Boy!) en dokter Pranobe Oemrawsingh vertellen over gezondheid en de juiste leefstijl om gezond te leven en gezond te blijven. Hoe we kunnen genieten van lekker eten op een gezonde manier.

Meer informatie over het gehele programma van Milan Summerfestival op 2, 3 en 4 augustus: www.milansummerfestival.nl/

Vorig artikelEssaywedstrijd Leerstoel Lalla Rookh
Volgend artikelRoti, doubles, Chutney music – is Indo-Caribbean culture under threat?