8 September: Sarnami ke Raat!

Lalla Rookh organiseert op zaterdag 8 september a.s. in het Vaillant Theater in Den Haag een Sarnami Avond waar we u meenemen op een reis door een ons Hindostaans Erfgoed.

Uw reisleiders die avond zijn prof. Ruben Gowricharn en dr. Jaswina Bihari-Elahi. Ze zullen stil staan bij twee aspecten van onbeschreven Surinaams-Hindostaans erfgoed: de revival van volksdansen (zoals baithak gana) en de invloed van Bollywood op onze mode. Ze doen dit aan de hand van clips uit Bollywood films en via live demonstraties van de dansen en muziek met medewerking van o.a. dansgroep Asha Kiran, Raj Mohan, Sandhya Manniesing, Prem Girjasing en Sudhir Nannan.

Voorafgaand verwelkomen we graag in de Foyer van he Vaillant theater en kunt u genieten van een speciaal Sarnami diner. We vertellen uw dan ook meer over het werk van Lalla Rookh en onze projecten.

Toegangsprijs is € 10,- en kaarten kunt u hier bestellen of doorgev via info@lallarookh.nl.

U kunt ook gebruik maken van een VIP arrangement voor € 25,- per persoon waarbij u persoonlijk kennis kunt maken met prof Gowricharn en waarbij hij meer vertelt over werk en de projecten van Lalla Rookh. Wil je vrienden of familie meenemen en een eigen tafel reserveren geef dat aan vooraf aan. Indien u die avond donateur wordt van Lalla Rookh ontvangt u gratis het boek “Onbeschreven Erfgoed”. Het aantal VIP-plaatsen is beperkt dus bestel snel je kaarten hier of meld je aan via vip@lallarookh.nl

We kijken uit naar uw komst en rekenen op uw steun voor het werk van Lalla Rookh voor het behoud van ons erfgoed. 

 

Het programma voor deze Sarnami avond:

Inloop: VIP gasten 17.30 – 18.00

Diner: 18.00 – 19.00

Start voorstelling: 19.30 uur

 

Vorig artikelSuriname: The Decline of Etnic Voting Paterns in Plural Societies
Volgend artikelEerste Jit Narain lezing